Gratis intake gesprek

Maak kennis met Yvonne

Als mediator begeleid ik op een open, eerlijke deskundige en respectvolle wijze je scheiding. Dit doe ik in samenwerking met Het Scheidingcollectief in Den Bosch. Hierdoor is de continuïteit van je scheidingsproces altijd gewaarborgd.

Ik help jullie graag verder.

Tijdens mijn 27 jarige carrière bij lokale banken van een landelijk financiële instelling is advies geven op financieel gebied altijd de rode draad geweest. Bij mijn werkzaamheden als financieel planner en gecertificeerd hypotheekadviseur merkte ik dat er steeds meer vragen waren die verband hielden met scheidingen en de financiële gevolgen ervan. Afspraken die in een convenant stonden waren niet altijd goed uitvoerbaar en dit leidde dan tot onverwachte financiële en fiscale tegenvallers voor de betrokkenen. Toen dacht ik vaak ‘Dat moet toch anders kunnen’ en deze gedachten groeiden uit tot Hendriks Mediation, jullie regisseur bij een scheiding.

Naast het volgen van de benodigde mediation en financiële opleidingen heb ik praktijkervaring opgedaan bij Het Scheidingscollectief in Den Bosch. Daardoor ben ik in staat om op een  begripvolle, deskundige en doortastende wijze jullie scheiding op een goede en snelle wijze te begeleiden. Dankzij de blijvende samenwerking met Het Scheidingcollectief is de continuïteit van jullie scheidingsproces altijd gewaarborgd.

Ben ik de mediator die jullie zoeken? Neem dan contact met me op voor het inplannen van een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan binnen enkele dagen plaatsvinden, zelfs in de avonduren.

Hendriks mediation

Contact met mij

Neem voor een gratis kennismakingsgesprek,
een afspraak of vragen contact met mij op.


Ik ben te bereiken op:
T 06-13821314
E info@hendriksmediation.nl

Poort van Veghel 4942
5466 SB Veghel

Of maak gebruik van het contactformulier.